Droogbloemkransen

Droogbloemenkransen kunnen elke kamer opfleuren.

Wil jij er een voor in je interieur? Of misschien wil je wel een naamkrans voor in de kamer van je kind of bij zijn of haar doopsuiker?

Staand, hangend, met naam of zonder naam.
Alles is mogelijk!

Droogboeketten

Droogbloemen zijn er in verschillende maten, vormen en kleuren.

Wil jij graag een droogboeket bestellen met of zonder vaas? Dat kan! We overlopen wat je mooi vindt en ik maak zo een boeket naar wens.

Aangezien bijna iedereen enkele vazen in de kast heeft staan die amper gebruikt worden, bied ik ook de mogelijkheid om vazen te vullen. 

Heb jij zo'n vaas die eigenlijk veel te mooi is om stof te vergaren in de kast? Dan kan ik die vullen met bloemen die passen bij je interieur. 

Droogbloemencadeautjes

Zoek jij een droogbloemcadeautje voor iemand speciaal, om een belangrijke vraag te stellen, om
een juf of meester te bedanken of gewoon lekker
voor jezelf?

Ga dan zeker eens neuzen op mijn Instagrampagina of tussen de foto's hieronder. Misschien vind je wel iets leuks. Kleuren van bloemen kunnen altijd aangepast worden.

Accessoires

Een haarspeld, een kroontje, een diadeem en een armband. Ze kunnen allemaal gemaakt worden met droogbloemen.

Geboorte

Wil jij je doopsuiker graag afwerken met droogbloemen? Dat kan! Je kan kiezen om je doopsuiker zelf af te werken of om het te laten afwerken door mij.

Je kan ook bij mij terecht voor het aanvullen van je geboorteconcept met droogbloemenvaasjes, een naamkrans, droogbloemengeschenkjes,... .